Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Xiaomi Redmi Note 9T

Xiaomi Redmi Note 9T
Објавен: Јануари, 2021
Дисплеј: 6.53", 1080x2340px
Камера: 48 MP
Чипсет: MediaTek Dimensity 800U 5G
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 9    Цена: 12.290
Mobelix
Galamino
Anhoch
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Mi Store
Handy
12.290 денари
12.720 денари
12.980 денари
13.680 денари
13.680 денари
13.980 денари
13.980 денари
15.490 денари
15.499 денари
YouTube рецензии