Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Vivax Fun S10

Vivax Fun S10
Дисплеј: 4.2", 480x854px
Камера: 5 MP
Батерија: Li-Ion 1600
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 3.999
Handy
3.999 денари