Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro

Март, 2021
6.67", 1080x2400px
48 MP
Qualcomm Snapdragon 860
Li-Ion 5160 mAh
Спецификација...
Најниска цена
10.794 ден.
Спореди цени во 2 продавници
 
 
10.794 ден.
15.400 ден.
YouTube рецензии
Уште 2 рецензии...