Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Honor 50

Honor 50

Јуни, 2021
6.57", 1080x2340px
109 MP
Qualcomm Snapdragon 778G 5G
Li-Po 4300 mAh
Спецификација...
Најниска цена
23.400 ден.
Спореди цени во 2 продавници
 
 
23.400 ден.
23.900 ден.
YouTube рецензии