Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Alcatel 3 (2019)

Alcatel 3 (2019)

Февруари, 2019
5.94", 720x1560px
13 MP
Qualcomm SDM439 Snapdragon 439
Li-Ion 3500 mAh
Спецификација...
Најниска цена
9.499 ден.
Спореди цени во 1 продавници
Premium Smart Shop
Alcatel 3 (5053A) 5.94in
 
9.499 ден.