Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Alcatel 3

Alcatel 3

Мај, 2018
5.5", 720x1440px
13 MP
MediaTek MT6739
Li-Po 3000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
7.799 ден.
Спореди цени во 1 продавници
YouTube рецензии