Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Crosscall Core-X3

Crosscall Core-X3

Октомври, 2018
5", 720x1280px
8 MP
Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917
Li-Po 3500 mAh
Спецификација...
Најниска цена
16.499 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
16.499 ден.