Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Crosscall Trekker-X4

Crosscall Trekker-X4

Октомври, 2018
5.5", 1080x1920px
12 MP
Qualcomm Snapdragon 660 MSM8976 Plus
Li-Po 4400 mAh
Спецификација...
Најниска цена
37.799 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
37.799 ден.