Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

MeanIT X2

MeanIT X2
Објавен: Мај, 2019
Дисплеј: 5.5", 480x960px
Камера: 8 MP
Батерија: 2000 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 3.134