Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Објавен: Август, 2021
Дисплеј: 7.6", 1768x2208px
Камера: 12 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 888
Батерија: Li-Po 4400 mAh
Продавници: 9    Понуди: 13    Цена: 81.990
MobiCom
Mobelix
Galamino
Anhoch
Setec
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Setec
Telekom
Telekom
A1
81.990 денари
83.000 денари
104.880 денари
104.980 денари
104.999 денари
104.999 денари
104.999 денари
104.999 денари
104.999 денари
104.999 денари
108.990 денари
108.990 денари
109.999 денари
YouTube рецензии