Вкупно: 4052 понуди
Обновено: 30 јуни, 2022

Honor 50 Lite

Honor 50 Lite
Објавен: Ноември, 2021
Дисплеј: 6.3", 1080x2400px
Камера: 48 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 775G
Батерија: Li-Po 4500 mAh
Продавници: 6    Понуди: 7    Цена: 12.490
MobiTech
Mobi Go
Mobile Zone
Ledikom
Ledikom
Mobelix
A1
12.490 денари
13.900 денари
15.499 денари
15.990 денари
15.990 денари
16.600 денари
18.999 денари