Вкупно: 4052 понуди
Обновено: 30 јуни, 2022

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE
Објавен: Јануари, 2022
Дисплеј: 6.41", 1080x2400px
Камера: 12 MP
Чипсет: Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G
Батерија: Li-Ion 4500 mAh
Продавници: 12    Понуди: 34    Цена: 27.790
MobiTech
MobiCom
Ledikom
Mobelix
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobile Zone
Mobile Zone
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Telekom
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Setec
Setec
Tehnomarket
Setec
Tehnomarket
Setec
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Neptun
Neptun
A1
27.790 денари
29.990 денари
30.150 денари
30.150 денари
30.150 денари
30.150 денари
30.150 денари
30.899 денари
30.899 денари
33.190 денари
33.190 денари
33.190 денари
35.690 денари
40.990 денари
41.880 денари
41.880 денари
41.880 денари
41.990 денари
41.990 денари
41.990 денари
41.990 денари
41.999 денари
41.999 денари
41.999 денари
41.999 денари
41.999 денари
41.999 денари
41.999 денари
41.999 денари
42.999 денари
42.999 денари
42.999 денари
42.999 денари
43.999 денари
YouTube рецензии