Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Oppo A16

Oppo A16

Јули, 2021
6.52", 720x1600px
13 MP
MediaTek Helio G35
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
8.900 ден.
Спореди цени во 2 продавници
 
 
8.900 ден.
8.990 ден.