Вкупно: 4052 понуди
Обновено: 30 јуни, 2022

Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max
Објавен: Септември, 2021
Дисплеј: 6.7", 2778x1284px
Камера: 12 MP
Чипсет: Apple A15 Bionic
Батерија: Li-Ion
Продавници: 11    Понуди: 54    Цена: 68.990
MobiCom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobile Zone
Mobelix
MobiTech
Mobelix
Ledikom
MobiCom
Mobile Zone
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobelix
Mobelix
iSTYLE
Anhoch
Setec
Neptun
Neptun
Setec
Neptun
Setec
Neptun
Setec
Setec
iSTYLE
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Telekom
Telekom
Mobelix
A1
Setec
Setec
Setec
Setec
Setec
Telekom
A1
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobelix
Telekom
iSTYLE
Telekom
iSTYLE
68.990 денари
69.490 денари
69.490 денари
69.490 денари
69.490 денари
69.499 денари
69.500 денари
70.990 денари
72.600 денари
73.790 денари
74.990 денари
75.599 денари
75.650 денари
75.650 денари
75.650 денари
75.650 денари
75.700 денари
78.700 денари
81.990 денари
81.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
82.990 денари
83.990 денари
84.890 денари
84.890 денари
84.890 денари
84.890 денари
84.990 денари
84.990 денари
86.100 денари
88.999 денари
89.990 денари
89.990 денари
89.990 денари
89.990 денари
89.990 денари
91.990 денари
93.999 денари
101.490 денари
101.490 денари
101.490 денари
101.490 денари
101.500 денари
104.990 денари
107.590 денари
119.990 денари
122.990 денари
YouTube рецензии