Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Realme GT 5G Master

Realme GT 5G Master

Јули, 2021
6.43", 1080x2400px
64 MP
Qualcomm Snapdragon 778G 5G
Li-Po 4300 mAh
Спецификација...
Најниска цена
17.999 ден.
Спореди цени во 2 продавници
 
 
17.999 ден.
20.300 ден.
YouTube рецензии