Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Xiaomi 11T

Xiaomi 11T
Објавен: Октомври, 2021
Дисплеј: 6.6", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G
Батерија: Li-Po 4250 mAh
Продавници: 7    Понуди: 22    Цена: 23.999
MI Premium Shop
Setec
Setec
Setec
MI Premium Shop
MI Premium Shop
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Mi Store
Mi Store
Mi Store
Neptun
Neptun
Neptun
MI Premium Shop
MI Premium Shop
MI Premium Shop
Telekom
Neptun
23.999 денари
23.999 денари
23.999 денари
23.999 денари
23.999 денари
23.999 денари
25.920 денари
25.920 денари
25.990 денари
25.990 денари
25.990 денари
29.990 денари
29.990 денари
29.990 денари
29.999 денари
29.999 денари
29.999 денари
30.990 денари
30.990 денари
30.990 денари
31.990 денари
34.999 денари
YouTube рецензии