Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Apple iPhone 13

Apple iPhone 13

Септември, 2021
6.1", 1170x2532px
12 MP
Apple A15 Bionic
Li-Ion
Спецификација...
Најниска цена
34.990 ден.
Спореди цени во 16 продавници
+ 6
+ 6
 
+ 6
 
+ 6
+ 2
+ 4
+ 5
+ 5
+ 4
 
 
 
 
 
+ 6
 
 
+ 6
 
 
 
+ 5
34.990 ден.
34.999 ден.
35.000 ден.
39.980 ден.
39.980 ден.
39.990 ден.
39.999 ден.
40.990 ден.
40.990 ден.
40.990 ден.
40.999 ден.
41.990 ден.
42.988 ден.
44.900 ден.
45.990 ден.
47.999 ден.
48.990 ден.
51.899 ден.
55.799 ден.
57.990 ден.
59.990 ден.
60.190 ден.
74.990 ден.
75.990 ден.
YouTube рецензии
Уште 3 рецензии...