Вкупно: 6774 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Motorola Moto E40

Motorola Moto E40
Објавен: Октомври, 2021
Дисплеј: 6.5", 720x1600px
Камера: 48 MP
Чипсет: Unisoc T700
Батерија: Li-Po 4000 mAh
Продавници: 6    Понуди: 8    Цена: 6.649
Tehnomarket
Anhoch
Galamino
River Soft
Setec
Telekom
+ 2
 
 
+ 2
 
 
6.649 ден.
6.980 ден.
6.980 ден.
6.999 ден.
6.999 ден.
9.990 ден.