Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE
Објавен: Октомври, 2021
Дисплеј: 6.55", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 778G (SM7325)
Батерија: Li-Po 4250 mAh
Продавници: 8    Понуди: 27    Цена: 18.900
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
MI Premium Shop
MI Premium Shop
MI Premium Shop
MI Premium Shop
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Setec
Setec
Setec
Neptun
Neptun
Neptun
Neptun
Telekom
Telekom
Telekom
A1
18.900 денари
18.900 денари
18.900 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.990 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
18.999 денари
22.990 денари
22.990 денари
22.990 денари
24.999 денари
YouTube рецензии