Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Samsung Galaxy S22+ 5G

Samsung Galaxy S22+ 5G
Објавен: Февруари, 2022
Дисплеј: 6.55", 1080x2400px
Камера: 50 MP
Чипсет: Exynos 2200
Батерија: Li-Ion 4500 mAh
Продавници: 13    Понуди: 33    Цена: 43.650
Mobilni Telefoni Skopje
Ledikom
Ledikom
MobiCom
Mobelix
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobelix
Mobi Go
Fixit
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Galamino
Galamino
Galamino
Galamino
Neptun
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Setec
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Telekom
A1
43.650 денари
47.990 денари
47.990 денари
48.990 денари
50.400 денари
52.290 денари
52.290 денари
52.290 денари
52.290 денари
52.300 денари
54.900 денари
55.350 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.990 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
62.999 денари
64.990 денари
66.999 денари
YouTube рецензии
Уште 4 рецензии...