Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22 5G
Објавен: Февруари, 2022
Дисплеј: 6.06", 1080x2400px
Камера: 50 MP
Чипсет: Exynos 2200
Батерија: Li-Ion 3700 mAh
Продавници: 13    Понуди: 34    Цена: 38.115
Mobilni Telefoni Skopje
Ledikom
Ledikom
Ledikom
MobiCom
Mobelix
Mobi Go
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Galamino
Galamino
Galamino
Galamino
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Setec
Setec
Setec
Fixit
Mobelix
Ledikom
Ledikom
Neptun
Neptun
Neptun
Neptun
Mobelix
Telekom
A1
38.115 денари
39.990 денари
39.990 денари
39.990 денари
39.990 денари
40.000 денари
42.500 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.990 денари
44.992 денари
44.992 денари
44.992 денари
44.992 денари
44.999 денари
44.999 денари
44.999 денари
44.999 денари
46.125 денари
49.200 денари
50.150 денари
50.150 денари
50.999 денари
50.999 денари
50.999 денари
50.999 денари
52.300 денари
52.990 денари
54.999 денари
YouTube рецензии
Уште 3 рецензии...