Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Wiko Y82

Wiko Y82
Објавен: Јули, 2021
Дисплеј: 6.09", 720x1560px
Камера: 13 MP
Чипсет: Unisoc SC9863A
Батерија: Li-Ion 3600 mAh
Продавници: 2    Понуди: 2    Цена: 5.550
laptop.mk
Antarias
5.550 денари
6.590 денари