Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Xiaomi 12

Xiaomi 12
Објавен: Декември, 2021
Дисплеј: 6.28", 1080x2400px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen1
Батерија: Li-Po 4500 mAh
Продавници: 9    Понуди: 16    Цена: 38.492
Tehnomarket
Tehnomarket
Anhoch
Anhoch
Galamino
Setec
Setec
Anhoch
eKupi
eKupi
MI Premium Shop
MI Premium Shop
MI Premium Shop
DDStore
Telekom
A1
38.492 денари
38.492 денари
38.590 денари
38.590 денари
38.590 денари
38.599 денари
38.599 денари
39.980 денари
39.990 денари
39.990 денари
39.990 денари
39.990 денари
39.990 денари
45.769 денари
54.990 денари
55.999 денари
YouTube рецензии