Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Motorola Moto G51 5G

Motorola Moto G51 5G
Објавен: Декември, 2021
Дисплеј: 6.8", 1080x2400px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM4350-AC Snapdragon 480+ 5G
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 5    Цена: 11.997
Neptun
laptop.mk
Anhoch
Galamino
Setec
11.997 денари
13.530 денари
13.990 денари
13.990 денари
13.999 денари
YouTube рецензии