Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G

Март, 2022
6.46", 1080x2400px
64 MP
Samsung Exynos 1200
Li-Ion 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
13.470 ден.
Спореди цени во 7 продавници
 
 
 
+ 4
 
 
 
 
13.470 ден.
14.590 ден.
15.490 ден.
18.499 ден.
18.990 ден.
19.500 ден.
21.419 ден.
25.999 ден.
YouTube рецензии
Уште 5 рецензии...