Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Објавен: Февруари, 2022
Дисплеј: 6.8", 1440x3080px
Камера: 108 MP
Чипсет: Exynos 2200
Батерија: Li-Ion 5000 mAh
Продавници: 13    Понуди: 36    Цена: 54.690
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
MobiTech
Mobi Go
MobiCom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobelix
Mobelix
Fixit
Mobelix
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Neptun
Neptun
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Setec
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Telekom
A1
Telekom
54.690 денари
54.690 денари
54.690 денари
54.690 денари
54.890 денари
58.500 денари
58.990 денари
59.000 денари
59.000 денари
59.000 денари
59.000 денари
60.300 денари
64.600 денари
67.650 денари
73.800 денари
79.740 денари
79.810 денари
79.980 денари
79.980 денари
79.980 денари
79.980 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
79.999 денари
82.990 денари
84.999 денари
87.990 денари
YouTube рецензии
Уште 5 рецензии...