Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Samsung Galaxy A23

Samsung Galaxy A23
Објавен: Март, 2022
Дисплеј: 6.6", 1080x2408px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 8    Понуди: 12    Цена: 9.799
iBuy Mobile
MobiTech
Ledikom
Mobelix
River Soft
Laptop.mk
MTEL
Premium Smart Shop
 
 
+ 4
 
 
+ 2
 
 
9.799 ден.
9.799 ден.
10.490 ден.
10.500 ден.
13.999 ден.
14.280 ден.
17.399 ден.
17.999 ден.
YouTube рецензии