Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Huawei nova 9 SE

Huawei nova 9 SE
Објавен: Март, 2022
Дисплеј: 6.78", 1080x2388px
Камера: 108 MP
Чипсет: Qualcomm SDM665 Snapdragon 665
Батерија: Li-Po 4000 mAh
Продавници: 7    Понуди: 17    Цена: 15.999
Setec
Setec
Setec
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Galamino
Galamino
Galamino
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Neptun
Telekom
A1
15.999 денари
15.999 денари
15.999 денари
16.490 денари
16.490 денари
16.490 денари
16.490 денари
16.490 денари
16.490 денари
16.499 денари
16.499 денари
16.499 денари
16.997 денари
16.997 денари
16.997 денари
20.490 денари
22.999 денари