Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Xiaomi Redmi 10C

Xiaomi Redmi 10C

Март, 2022
6.71", 720x1650px
50 MP
Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
8.499 ден.
Спореди цени во 5 продавници
 
 
+ 2
+ 3
+ 2
8.499 ден.
10.499 ден.
10.677 ден.
11.801 ден.
13.499 ден.