Вкупно: 4052 понуди
Обновено: 30 јуни, 2022

Samsung Galaxy A13

Samsung Galaxy A13
Објавен: Март, 2022
Дисплеј: 6.6", 1080x2408px
Камера: 50 MP
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 13    Понуди: 48    Цена: 8.990
MobiCom
Mobi Go
Galamino
Anhoch
Anhoch
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Setec
Tehnomarket
Setec
Mobi Go
Ledikom
Ledikom
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Setec
MobiTech
Antarias
Ledikom
Ledikom
Neptun
Setec
Neptun
Neptun
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Telekom
Setec
Neptun
Setec
Setec
Neptun
Mobelix
A1
8.990 денари
9.500 денари
9.600 денари
9.690 денари
9.690 денари
9.899 денари
9.899 денари
9.899 денари
9.899 денари
9.899 денари
9.899 денари
9.900 денари
9.990 денари
9.990 денари
10.380 денари
10.380 денари
10.380 денари
10.490 денари
10.490 денари
10.490 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.790 денари
10.890 денари
10.990 денари
10.990 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
11.400 денари
11.490 денари
11.490 денари
11.490 денари
11.499 денари
11.499 денари
11.499 денари
11.990 денари
11.999 денари
11.999 денари
11.999 денари
11.999 денари
11.999 денари
12.300 денари
14.499 денари
YouTube рецензии