Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Xiaomi Poco C40

Xiaomi Poco C40
Објавен: Јуни, 2022
Дисплеј: 6.71", 720x1650px
Камера: 13 MP
Чипсет: JLQ JR510
Батерија: Li-Po 6000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 6    Цена: 5.599
Setec
Mi Store
Handy
Mobelix
Premium Smart Shop
+ 2
 
 
 
 
5.599 ден.
9.490 ден.
9.499 ден.
10.500 ден.
10.999 ден.