Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite

Јули, 2022
6.55", 1080x2400px
108 MP
Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G
Li-Po 4300 mAh
Спецификација...
Најниска цена
19.995 ден.
Спореди цени во 7 продавници
 
 
+ 2
 
 
 
 
+ 3
19.995 ден.
19.995 ден.
19.999 ден.
23.300 ден.
25.015 ден.
26.916 ден.
27.700 ден.
30.499 ден.
YouTube рецензии