Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Honor 70

Honor 70

Јуни, 2022
6.67", 1080x2400px
54 MP
Qualcomm SM7325-AE Snapdragon 778G+ 5G
Li-Po 4800 mAh
Спецификација...
Најниска цена
29.900 ден.
Спореди цени во 1 продавници
Mobi Go
Honor 70
 
29.900 ден.
YouTube рецензии