Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Xiaomi Poco F4

Xiaomi Poco F4

Јуни, 2022
6.67", 1080x2400px
64 MP
Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G
Li-Po 4500 mAh
Спецификација...
Најниска цена
17.980 ден.
Спореди цени во 2 продавници