Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4

Август, 2022
7.6", 1768x2208px
50 MP
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Li-Po 4400 mAh
Спецификација...
Најниска цена
46.070 ден.
Спореди цени во 12 продавници
 
 
 
+ 3
 
+ 3
+ 3
+ 3
+ 2
+ 3
 
 
46.070 ден.
58.900 ден.
60.890 ден.
60.890 ден.
61.500 ден.
66.390 ден.
66.390 ден.
69.980 ден.
74.999 ден.
75.995 ден.
96.839 ден.
98.990 ден.
YouTube рецензии
Уште 4 рецензии...