Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4

Август, 2022
6.7", 1080x2640px
12 MP
Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1+
Li-Po 3700 mAh
Спецификација...
Најниска цена
27.699 ден.
Спореди цени во 4 продавници
+ 2
+ 2
 
 
27.699 ден.
36.890 ден.
59.990 ден.
62.459 ден.
YouTube рецензии
Уште 3 рецензии...