Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Apple iPhone 14

Apple iPhone 14

Септември, 2022
6.1", 1170x2532px
12 MP
Apple A15 Bionic
Li-Ion 3279 mAh
Спецификација...
Најниска цена
37.990 ден.
Спореди цени во 19 продавници
 
+ 5
+ 5
 
+ 4
 
 
 
+ 5
 
 
+ 6
+ 6
+ 2
+ 3
+ 5
+ 6
 
 
+ 4
 
+ 5
 
 
+ 5
 
 
 
+ 5
37.990 ден.
38.199 ден.
38.790 ден.
39.000 ден.
39.990 ден.
40.000 ден.
41.500 ден.
41.790 ден.
42.999 ден.
43.000 ден.
45.990 ден.
46.999 ден.
47.980 ден.
47.980 ден.
47.990 ден.
47.990 ден.
47.990 ден.
48.999 ден.
51.490 ден.
53.490 ден.
53.999 ден.
56.990 ден.
57.799 ден.
59.980 ден.
64.990 ден.
65.399 ден.
72.999 ден.
74.990 ден.
82.990 ден.
YouTube рецензии