Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung Galaxy A23 5G
Објавен: Септември, 2022
Дисплеј: 6.6", 1080x2408px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G
Батерија: Li-Ion 5000 mAh
Продавници: 11    Понуди: 20    Цена: 11.490
Mobilni Telefoni Skopje
Mobilni Telefoni Skopje
MobiCom
MobiTech
Mobi Go
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Galamino
Neptun
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Telekom
A1
11.490 денари
11.490 денари
11.990 денари
14.990 денари
15.000 денари
16.990 денари
16.990 денари
16.990 денари
16.990 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
16.999 денари
19.490 денари
21.499 денари