Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Honor X8 5G

Honor X8 5G

Август, 2022
6.5", 720x1600px
48 MP
Qualcomm SM4350-AC Snapdragon 480+ 5G
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
13.500 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
13.500 ден.