Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Apple iPhone 14 Pro

Apple iPhone 14 Pro
Објавен: Септември, 2022
Дисплеј: 6.1", 1179x2556px
Камера: 48 MP
Чипсет: Apple A16 Bionic
Батерија: Li-Ion 3200 mAh
Продавници: 11    Понуди: 51    Цена: 79.590
MobiTech
Mobi Go
MobiCom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobelix
Mobelix
eKupi
eKupi
eKupi
eKupi
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Setec
MobiCom
Telekom
Ledikom
Mobelix
A1
iSTYLE
Mobelix
eKupi
eKupi
eKupi
eKupi
Neptun
Setec
Setec
Setec
Setec
Telekom
A1
iSTYLE
Mobelix
Telekom
eKupi
eKupi
eKupi
eKupi
iSTYLE
Telekom
eKupi
eKupi
eKupi
eKupi
iSTYLE
79.590 денари
81.000 денари
82.990 денари
83.000 денари
83.000 денари
83.000 денари
83.000 денари
83.000 денари
86.100 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.390 денари
87.990 денари
87.990 денари
89.190 денари
89.200 денари
89.999 денари
91.990 денари
92.300 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.290 денари
96.990 денари
98.999 денари
99.990 денари
107.600 денари
112.990 денари
119.990 денари
119.990 денари
119.990 денари
119.990 денари
119.990 денари
129.990 денари
139.990 денари
139.990 денари
139.990 денари
139.990 денари
139.990 денари
YouTube рецензии
Уште 1 рецензии...