Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Xiaomi Poco F5

Xiaomi Poco F5

Мај, 2023
6.67", 1080x2400px
64 MP
Qualcomm SM7475-AB Snapdragon 7+ Gen 2
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
21.500 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
21.500 ден.
YouTube рецензии