Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Apple iPhone 14 Plus

Apple iPhone 14 Plus

Октомври, 2022
6.7", 1284x2778px
12 MP
Apple A15 Bionic
Li-Ion 4323 mAh
Спецификација...
Најниска цена
45.999 ден.
Спореди цени во 10 продавници
+ 5
 
+ 5
+ 5
 
 
+ 4
+ 2
 
 
+ 4
+ 2
45.999 ден.
46.100 ден.
49.790 ден.
49.790 ден.
54.120 ден.
58.999 ден.
64.990 ден.
65.990 ден.
66.499 ден.
67.990 ден.
74.990 ден.
86.190 ден.
YouTube рецензии
Уште 1 рецензии...