Вкупно: 6776 понуди
Обновено: 24 април, 2024
Poco M5S

Poco M5S

Септември, 2022
6.43", 1080x2400px
64 MP
Mediatek Helio G95
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
12.499 ден.
Спореди цени во 4 продавници
+ 2
 
 
 
12.499 ден.
13.990 ден.
14.200 ден.
16.999 ден.
YouTube рецензии