Вкупно: 6776 понуди
Обновено: 24 април, 2024
Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54

Март, 2023
6.4", 1080x2340px
50 MP
Exynos 1380
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
16.499 ден.
Спореди цени во 19 продавници
 
 
+ 3
+ 3
 
 
 
+ 4
 
 
 
+ 4
 
 
+ 4
+ 3
+ 3
+ 3
+ 4
+ 2
+ 2
 
+ 4
+ 4
 
 
 
 
16.499 ден.
16.500 ден.
16.590 ден.
16.790 ден.
16.990 ден.
17.200 ден.
18.390 ден.
18.490 ден.
18.899 ден.
18.990 ден.
19.000 ден.
19.999 ден.
20.500 ден.
20.990 ден.
20.999 ден.
21.980 ден.
21.980 ден.
21.999 ден.
21.999 ден.
22.980 ден.
22.980 ден.
23.986 ден.
23.999 ден.
23.999 ден.
25.990 ден.
27.990 ден.
29.399 ден.
30.799 ден.
YouTube рецензии