Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Xiaomi Redmi A1

Xiaomi Redmi A1
Објавен: Септември, 2022
Дисплеј: 6.52", 720x1600px
Камера: 8 MP
Чипсет: Mediatek MT6761 Helio A22
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 11    Понуди: 29    Цена: 5.799
Setec
Setec
Setec
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
laptop.mk
laptop.mk
laptop.mk
Mi Store
Neptun
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
MI Premium Shop
MI Premium Shop
MI Premium Shop
Ledikom
Ledikom
DDStore
DDStore
DDStore
A1
5.799 денари
5.799 денари
5.799 денари
5.980 денари
5.980 денари
5.980 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.999 денари
5.999 денари
5.999 денари
5.999 денари
5.999 денари
5.999 денари
5.999 денари
6.049 денари
6.049 денари
6.049 денари
6.490 денари
6.490 денари
6.735 денари
6.735 денари
6.735 денари
9.999 денари