Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Lite
Објавен: Март, 2023
Дисплеј: 6.55", 1080x2400px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM7450-AB Snapdragon 7 Gen 1
Батерија: Li-Po 4500 mAh
Продавници: 10    Понуди: 17    Цена: 20.000
Ledikom
Tehnomarket
Mobi Go
Anhoch
Mobelix
Laptop.mk
Laptop.mk
SmartShop
Telekom
A1
Mi Store
+ 2
+ 2
 
+ 3
 
 
+ 2
+ 2
 
 
 
20.000 ден.
22.799 ден.
22.900 ден.
23.980 ден.
24.000 ден.
24.780 ден.
24.990 ден.
29.228 ден.
31.990 ден.
33.999 ден.
N/A ден.
YouTube рецензии