Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Xiaomi Redmi 12C

Xiaomi Redmi 12C

Јануари, 2023
6.71", 720x1650px
50 MP
Mediatek MT6769Z Helio G85
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
4.990 ден.
Спореди цени во 9 продавници
 
 
+ 2
 
 
+ 2
+ 2
 
 
 
 
4.990 ден.
4.995 ден.
4.999 ден.
5.499 ден.
6.799 ден.
7.499 ден.
7.499 ден.
9.440 ден.
9.800 ден.
11.799 ден.
11.999 ден.