Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Xiaomi Redmi Note 12

Xiaomi Redmi Note 12

Март, 2023
6.67", 1080x2400px
50 MP
Qualcomm SM6225 Snapdragon 685
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
7.995 ден.
Спореди цени во 6 продавници
+ 2
 
+ 3
 
+ 2
+ 3
 
 
7.995 ден.
8.990 ден.
8.999 ден.
9.199 ден.
9.500 ден.
10.595 ден.
10.595 ден.
13.999 ден.
YouTube рецензии