Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Honor Magic5 Lite

Honor Magic5 Lite

Февруари, 2023
6.67", 1080x2400px
64 MP
Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G
Li-Po 5100 mAh
Спецификација...
Најниска цена
14.199 ден.
Спореди цени во 3 продавници
 
 
 
14.199 ден.
23.990 ден.
24.999 ден.
YouTube рецензии