Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23

Февруари, 2023
6.1", 1080x2340px
50 MP
Qualcomm SM8550-AC Snapdragon 8 Gen 2
Li-Ion 3900 mAh
Спецификација...
Најниска цена
31.990 ден.
Спореди цени во 13 продавници
+ 4
 
+ 4
 
+ 4
 
 
+ 2
+ 3
 
+ 3
+ 4
 
 
 
 
 
31.990 ден.
32.000 ден.
32.599 ден.
33.990 ден.
36.899 ден.
38.200 ден.
40.990 ден.
44.980 ден.
44.995 ден.
44.999 ден.
44.999 ден.
44.999 ден.
50.899 ден.
51.990 ден.
53.399 ден.
53.999 ден.
54.990 ден.
YouTube рецензии
Уште 4 рецензии...